chevroletcamaro.cz

Unleashed Fuel Only

Oznámení: 1st Czech F-Body Session

Na vědomost se dává, že ve dnech 11.-12.7. 2009 se na souřadnicích 49°36'45" N, 15°00'3"E (rekreační areál Jizbice pod Blaníkem) pořádá vůbec první veřejný sraz svého typu v České republice! Zváni jsou všichni majitelé vozidel platformy F-Body, zejména první a druhé generace, tedy ročníky 1967-81. Ovšem, pokud se dostaví i novější hranatější modely, budeme také rádi. Dále je zván každý další nadšenec a potenciální čekatel, který přijede pouze na kukačku/kecačku :-)

Jedná se o sraz nadšenců s minimální organizací, tedy žádná velká akce.

Program

  • V sobotu příjezd účastníků, potřásání rukou a pochvala automobilů, dále pak teoretické rozbory F-Body problematiky až do hluboké noci.
  • V neděli dopoledne odjezd na spanilou jízdu, trasa je dlouhá cca 30km. Cílem budiž opuštěné letiště (ještě nepotvrzeno), kde se všichni budou moci řádně vyblbnout. Bohužel nelze zajistit, zda bude letiště v tu dobu volné. Jedná se o akci typu buď-anebo. Případný náhradní program bude domyšlen na místě.

Ubytování

Prosím všechny závazné účastníky, aby si zavolali na níže uvedené telefonní číslo a rezervovali si ubytování:

  • 317 853 172 - recepce
  • (nebo možná také ) 606 751 544 - Karel Kopecký

Odkazujte se na "Camaro sraz" nebo na jméno pořadatele, čili "Neumann", pán už bude vědět. Na výběr jsou chatky (pár jich bude volných) nebo hotel (tam je sprcha). To si vyberte, co se vám vícero zamlouvá.

Předem bych rád upozornil, že se v areálu budou pohybovat děti a další zvířata, takže žádám účastníky o poklidné chování bez nebezpečných "gumovaček" na parkovišti a podobných neřestí!

Odkazy

 

Přidat komentář

Loading