chevroletcamaro.cz

Unleashed Fuel Only

Anketa: Termín pro 2nd Czech F-Body Session

Čas letí jako nespoutaný únorový vánek a ani se nenadějeme a budeme tu mít již druhý, jubilejní ročník velkého českého srazu vozů Chevrolet Camaro a Pontiac Firebird. Pořádán bude opět pod mou záštitou a zasvěcení znalci již dávno vědí, že ponese honosný název 2nd Czech F-Body Session. Vězte, že tato nedopatřeníhodná událost se stává maximálně 10x za deset let, proto kdo se nezůčastní, bude každý celý rok řádně litovat!

Při té příležitosti mi nedá nepřipomenout vydařenou loňskou sezonu. Vzhledem ke stále narůstajícímu počtu účastníků diskuzního fóra lze předpokládat, že by počet účastníků mohl být vyšší a zároveň by se mohly ukázat i o chlup hranatější stroje než jen ty naše nudná a tuctová dvojková Camara.

Doufám, že jsem vás již dostatečně natunil (rozuměj naladil) a nyní přistupme k věci. Dávam unikátní možnost hlasovat v anketě o váš ideální nebo snad i vysněný termín této prázdninové akce. Prosím aby hlasovali jen ti, kteří si myslí, že se zůčastní. Nejme zvědaví na nějaké internetové šprýmaře a hlasovací roboty.

Aktualizace: Velice se omlouvám nadšencům, kteří hlasovali pro první dva termíny, ale po zvážení všech okolností se mi zdají tyto poněkud nerealizovatelné, protože hrozí, že by se samotný organizátor nemusel dostavit.

Hyň sa ukáže!

Komentáře (1) -

  • f.martas77

    17.02.2010 6:59:48 | Odpovědět

    21-22.8.2010

Přidat komentář

Loading