chevroletcamaro.cz

Unleashed Fuel Only

Oznámení: 2nd Czech F-Body Session

2nd Czech F-Body Session (blog)

S ohromnou radostí a pohárem naplněným endorfinu až po okraj oznamuji, že se ve dnech 7.-8.8.2010 koná v pořadí již druhý, plně veřejný a přesto jedinečný sraz svého typuv České republice! Zváni jsou všichni majitelé vozidel platformy F-Body, bez ročníkového omezení, tedy Camara a Firebirdy ročníků 1967 - 2002. Byli bychom velmi rádi, kdyby se ukázal i někdo s nejnovějším modelem Camaro 2010. Dále je samozřejmě zván každý další nadšenec a případně potenciální čekatel, který přijede na kukačku nebo vybavený nějakou kvalitní fotografickou zbraní.

Program - dle osvědčeného loňského se jen trošku vyšperkoval:

  • V sobotu příjezd účastníků do rekreačního areálu Jizbice pod Blaníkem, potřásání rukou a pochvala automobilů, teoretické rozbory F-Body problematiky, grill party a team building až do hluboké noci.
  • A teď pozor! V neděli dopoledne (přibližně v 10h) odjezd spanilou jízdou směrem k letišti Kámen. Trasa je dlouhá cca 30km. Část letiště bude oficiálně pronajata a zaplacena Všichni účastníci budou mít možnost se zúčastnit několika soutěží včetně sprintů.
  • Máme předběžně zajištěné sponzory pro příspěvek na pronájem, ale přesto budeme od každého účastníka soutěží vybírat vstupní poplatek cca 300-400 Kč. Proto, čím více lidí přijede, tím méně budeme platit. Takže, všechny Camara a Firebirdy světa, hrrr na sraz do ČR! Kdo se nebude chtít účastnit soutěží, nebude samozřejmě platit nic.
  • Zvídaví návštěvníci bez těch správných automobilů jsou vítáni v sobotu i v neděli. Ale jak lze tušit, ta pravá zábava propukne právě v neděli na letišti.
  • Upozornění: Je na zvážení každého, zda přijede v už sobotu a přespí v areálu v Jizbicích nebo dorazí až druhý den přímo na letiště Kámen. V druhém případě prosím, aby zájemci o sprinty dorazili do jedenácti hodin dopoledních.

Ubytování

Jak zmíněno výše jest, ubytování ze soboty na neděli bude zajištěno v rekreačním středisku Jizbice pod Blaníkem, spravedlivě pro všechny umístěno v pupku česko-moravsko-slezského státu. Prosím všechny závazné účastníky, aby si zavolali na níže uvedené telefonní číslo (nejlépe 14 dní před srazem) a rezervovali si ubytování:

  • 317 853 172 - recepce
  • (nebo možná také ) 606 751 544 – pan Karel Kopecký

Odkazujte se na "Camaro sraz". Na výběr jsou chatky nebo hotelové pokoje se sprchami, pro všechny možnost snídaně. Každému dle jeho gusta.

Odkazy

Přidat komentář

Loading